top of page

PARTNERS

Wordt u ook partner? 

Er zijn verschillende manieren om partner te zijn van Stichting Peek Waike. Wat het partnership ook is, we geven er graag een melding op onze pagina voor in retour. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Geen logo willen plaatsen maar wel enthousiast partner, we plaatsen graag uw naam als 'vriend van' op deze pagina.

Eemnes / Paramaribo  

Betreft: Aanbiedingsbrief Prey_prey fasie 2021 - (spelenderwijs)

 

Geachte heer /mevrouw,

Mag ik direct met de deur in huis vallen?

Voor mijn trainings activiteiten bij BVV'31 uit Blaricum maakt de vereniging tien maal per jaar €.170,00 over naar mijn rekening. Dit bedrag wordt automatisch rechtstreeks op de rekening van de Surinaamse Stichting "Peekwaike". (Sport en onderwijs : de winnende combinatie) overgeboekt. Voor de stichting is dit bedrag een mooi begin om onze wens kracht bij te zetten: het verwezenlijken van STRUCTUREEL LESSEN BEWEGINGSLEER voor alle kinderen in het binnenland van Suriname.

Ondanks mijn jaarlijkse initiatief heeft Suriname daar zelf helaas nog steeds geen oog of middelen voor. Natuurlijk, ik kan mij omdraaien of gewoon stoppen. Maar neen, ik ben nog altijd dankbaar daar nog niet aan toe te zijn. Wat ik nog steeds bij kinderen zie en ervaar, blijft geweldig en is onbetaalbaar. Doch helaas, met inmiddels een paar sub-projecten worden de kosten voor mij alleen te hoog.


Wat is mijn initiatief u waard?

Momenteel ben ik weer bezig met de voorbereidingen voor een volgend project. 


** "Prey-prey fasie 2021" **

1. Het verzamelen van spullen voor de schoolkinderen in het binnenland van Suriname. Dit loopt ook nu weer voortreffelijk.
Vorig jaar verstuurde ik 36 pakketten met de inhoud van 160 l. De inhoud wordt gesorteerd en verdeeld om vervolgens met de boot of vliegtuig naar de plaats van bestemming te worden gebracht. Eén pakket kost mij totaal € 75,00.

2. Tijdens mijn lessen Bewegingsleer, juni / juli 2021 zal ik drie scholen gaan verrassen.
Bij elke school laat ik standaard een basispakket sport- en spelmateriaal achter ter waarde van ongeveer € 250,00.

3. Om de 42 dropp_outs (zwerfkinderen) bij 14 verschillende scholen weer van een nieuw leerjaar te verzekeren regel ik € 700,00 aan schoolgeld.

4. Daarbij probeer ik ook dit jaar weer het werkplaatsje voor de oudere dropp_outs (groep 6, 7 en 8) te voorzien van hun basis behoefte: lesmateriaal en gereedschappen.

5. Voor het in stand houden van het "Sportveldje Peekwaike", in Moitori probeer ik voor het onderhoud wat financiële rugdekking te regelen.               

 

Doet u mee?

ONZE GARANTIE
A. ALLE BESTUURSLEDEN VAN STICHTING PEEKWAIKE WERKEN KOSTELOOS.
B. ELKE EURO WORDT BESTEED AAN HET WELZIJN VAN DE KINDEREN.

Met vriendelijke sportgroet,                     

 

Wim Peek

Rekeningnummers Preypreyfasie

Nederland:
W. A. Peek, Eemnes:  NL82SNSB0706065174
met vermelding Prey-prey fasie.

Suriname:
Gegevens begunstigde :
St. Peekwaike
Sevagramweg 99
Paramaribo

Lidnummer is 754499
Euro rekeningnummer is 2000972314Gegevens bank begunstigde:
BIC code (swift adres) GODOSRPA
Naam bank : COOP Spaar en Kredietbank GODO
Adres: Keizerstraat 139  _ 143
Plaats Paramaribo
Land Suriname.

KKF nummer Suriname 8613
ANBI status Nederland : Fiscaalnummer 825732724

Website: www.preyprey-fasie.org

bottom of page